Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΕ 250 ΕΥΡΩ.

Το πορτοφόλι ηλικιωμένου από την περιοχή βρήκαν και παρέδωσαν στο ΑΤ Πεταλιδίου ο Αλέξανδρος Σαραντόπουλος και ο 15χρονος γιος του Βασίλης. Πατέρας και γιος πήγαν στο τμήμα το πορτοφόλι χθες το πρωί, όπου πήγε και ο ηλικιωμένος για να δηλώσει ότι το έχασε.


Μέσα είχε 250 ευρώ και  ο ιδιοκτήτης του φάνηκε γενναιόδωρος ως προς τον Βασίλη Σαραντόπουλο ανταμοίβοντάς τον για την τιμιότητά του. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πορτοφόλι έπεσε από τον ηλικιωμένο σε αγροτικό δρόμο και θα μπορούσε να το είχε βρει ο καθένας και να το πάρει χωρίς να τον δει κανείς. Γι' αυτό έχει τη σημασία του, που τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος έσπευσαν να παραδώσουν το πορτοφόλι, το οποίο περιείχε ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Όπως τη δική του σημασία έχει και η κίνηση του ηλικιωμένου να ανταμείψει με ένα γενναίο ποσό το Βασίλη, σε εποχές που τα χρήματα δεν περισσεύουν σε κανέναν.
Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ONLINE

Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/astynomika/item/35360-vrikan-paredwsan-portofoli
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/astynomika/item/35360-vrikan-paredwsan-portofoli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου