Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 25 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ BUSINESS INSIDER

Περιβολάς στη ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Τρία Ελληνικά Ξενοδοχεία στη λίστα με τα 25 Καλύτερα στην Ευρώπη
To Business Insider αναδεικνύει τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη με τα τρία από αυτά να βρίσκονται στην Ελλάδα.Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν απο κριτικές γνωστών ιστοσελίδων σχετικές με ταξίδια.Τα βραβεία προέρχονται από το περιοδικό Travel + Leisure και Fodor, και από δημοσκοπήσεις του Condé Nast Traveller και του Trip Advisor. Η λίστα, βέβαια, δεν θα μπορούσε να είναι πλήρης χωρίς τουλάχιστον τρεις Ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς.
Το καταπληκτικο Περιβολάς με μαγευτική θέα τη καλντέρα της Σαντορίνης, πού ήρθε έκτο στη σειρά, το Blue Palace Resort στην Ελούντα της Κρήτης που ήρθε στην 16η θέση μαζί με St. Regis στη Φλωρεντία και το Lindos Blue στη Ρόδο, που ήρθε στην 22η θέση.
Περιβολάς στη ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Περιβολάς στη ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Γοητευτικό και οικείο το Perivolas Resort είναι το απόλυτο καταφύγιο χαλάρωσης στο νησί. Συνδυάζοντας την εκπληκτική θέα με την πολυτέλεια καθώς επίσης και την όμορφη αρχιτεκτονική, προσφέρει ζεστή φιλοξενία και εξαιρετική κουζίνα. Απολαύσετε περιπάτους στις ειδυλλιακές βεράντες του νησιού με θέα τη καλντέρα και όλο το νησί της Σαντορίνης., γεύμα στο ύπαιθρο ατενίζοντας τ’ αστέρια με ένα κοκτέιλ ή ένα ποτήρι σαμπάνια.
Blue Palace Resort & Spa
Blue Palace Resort & Spa

Blue Palace Resort & Spa ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Φωλιασμένο στην διάσημη ακτή της Ελούντας στην Κρήτη, το πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο προσφέρει επιβλητική θέα στο νησί της Σπιναλόγκας. Ένα πολυτελές θέρετρο στην Ελλάδα με αρχιτεκτονική και ύφος, το Blue Palace Resort & Spa είναι το ιδανικό καταφύγιο στο νησί για να συνδυάσετε διαμονή στα πολυτελή καταλύματα, με αυθεντική κουζίνα.

Lindos Blu ΣΤΗ ΡΟΔΟ
Σκαρφαλωμένο βασιλικά στην πλαγιά ενός λόφου, το Lindos Blu Hotel & Suites, είναι το πρώτο ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες στο κοσμοπολίτικο νησί της Ρόδου, εξασφαλίζοντας απόλυτη χαλάρωση . Εκπληκτική θέα, άψογη εξυπηρέτηση και ιδιαίτερη κομψότητα δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για πλήρη αναζωογόνηση. 70 δωμάτια και βίλες με εντυπωσιακή θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, είναι έτσι σχεδιασμένα για να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διακοπών..

 greekreporter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου