Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ME ENA ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ Η HUFFINGTON POST ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Tο άρθρο ξεκινάει αναφέροντας: «Ο παράδεισος δεν βρίσκεται σε κάποιο απομακρυσμένο, πανάκριβο νησί του Νότιου Ειρηνικού Ωκεανού. Βασικά βρίσκεται στην Ευρώπη. Για την ακρίβεια, στην Ελλάδα. Οι Κυκλάδες συνδυάζουν μοναδικά πολιτισμό, ιστορία, κουζίνα και μοναδική ομορφιά και μπορούν να βγάλουν εκτός συναγωνισμού κάθε εξωτικό προορισμό. 
Χρησιμοποιώντας τις συμβουλές της ταξιδιωτικής κοινότητας minube καταλάβαμε γιατί οι Κυκλάδες ξεχωρίζουν».
Στη συνέχεια αναφέρονται ένας ένας με τη σειρά οι 13 λόγοι που κάνουν τις Κυκλάδες... παράδεισο!

Πρώτος λόγος είναι ότι τα ξενοδοχεία είναι μοναδικά και προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Ειδική αναφορά γίνεται στις πισίνες και στην υπέροχη θέα που προσφέρουν.




Οι επόμενοι τρεις λόγοι σχετίζονται με τις παραλίες. Υπάρχουν ακόμη και ...κόκκινες παραλίες αναφέρει το άρθρο με εκτενή αναφορά στην Κόκκινη παραλία της Σαντορίνης. Φυσικά και καταπληκτικές γαλάζιες... με ατελείωτες αμμώδεις παραλίες σαν αυτές της Καραϊβικής αλλά και δυσπρόσιτες παραλίες με τιρκουάζ νερά, που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού!



Ο πέμπτος λόγος είναι οι εντυπωσιακές εκκλησίες

Ο έκτος λόγος είναι το φρέσκο ψάρι. Η Ελλάδα φημίζεται για τη λιτή και υγιεινή της κουζίνα, γράφει η Huffington και σχολιάζιε ακόμη και το λαδολέμονο! Αναφέρεται επίσης ότι στο εστιατόριο Μέδουσα στο Μαντράκι της Μήλου θα γευτεί κανείς το καλύτερο χταπόδι.


Το κρασί είναι ο έβδομος λόγος...

Θέα που κόβει την ανάσα! Η Οία της Σαντορίνης δεν θα μπορούσε να λείπει από το 8 της λίστας. «Οι Κυκλάδες είναι ουσιαστικά κορφές βουνών μέσα στη θάλασσα. Πώς λοιπόν η θέα να μην είναι μοναδική, σχεδόν από παντού;» γράφει η Huffington.



Στην 9η θέση είναι τα αρχαία μνημεία με ειδική αναφορά στη Δήλο.


Ο δέκατος λόγος είναι η ηρεμία.. Αν και οι ταξιδιώτες συχνά κάνουν το λάθος και επιλέγουν πολυσύχναστα μέρη για να μείνουν, στα χωριά των νησιών η ηρεμία σε συνδυασμό με την ομορφιά είναι αξία ανεκτίμητη...

ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ!!Ακόμα και τα ναυάγια είναι όμορφα εδώ... Στις Κυκλάδες κάτι τόσο δυσάρεστο όσο ένα ναυάγιο, μπορεί να μετατραπεί σε απέραντη ομορφιά. Για όσους δεν πιστεύουν, αρκεί η εικόνα από το ναυάγιο της Μήλου.



Δωδέκατος λόγος!! Στις Κυκλάδες λέμε όχι στα αυτοκίνητα αναφέρει η εφημερίδα... Υπάρχουν  μηχανάκια, ποδήλατα, ακόμα και γαϊδουράκια.


Ο τελευταίος λόγος είναι ότι υπάρχουν 220 νησιά για να εξερευνήσει κανείς... Όπως σημειώνεται, οι Κυκλάδες είναι ένα σύμπλεγμα 220 νησιών, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι ακατοίκητα. Αν τα εξερευνήσεις με σκάφος, θα συναντήσεις την απόλυτη ομορφιά.
http://lefteria.blogspot.gr/