Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΡΑΒΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΑ ΦΟΡΕΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ! ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 840 ΦΟΡΕΜΑΤΑ!!!




Μια διαρκής προσφορά προς τους ανθρώπους και συγκεκριμένα τα κορίτσια στην Αφρική που έχουν ανάγκη, είναι η καθημερινότητα της 99χρονης πια Lillian Weber.





Όλα ξεκίνησαν πριν μερικά χρόνια, όταν η Lillian Weber παρακολούθησε συντροφιά με μερικές φίλες της ένα ντοκιμαντέρ για έναν οργανισμό, που προσέφερε ρούχα σε φτωχά παιδιά της Αφρικής.

Έτσι, αποφάσισε να αναλάβει δράση μαζί με τις φίλες της!   

Αρχικά όλες οι γυναίκες ετοίμασαν μερικά φορέματα για να τα στείλουν μέσω φιλανθρωπικού ιδρύματος, όμως μετά σταμάτησαν. 
Η Lillian όμως δεν εγκατέλειψε ποτέ.

Από εκείνη την ημέρα συνέχισε να ράβει φορέματα. Κάθε πρωί ξεκινούσε, έκανε ένα διάλειμμα στη μέση της ημέρας και συνέχιζε έως ότου ολοκληρώσει το φόρεμα. Από τότε έχει ράψει και στείλει στην Αφρική πάνω από 840 φορέματα και αυτό που θέλει είναι να καταφέρει να τα κάνει 1000.    

Αυτό θα γίνει αν όπως λέει η ίδια που κρατάει λογαριασμό, καταφέρει να φτάσει τα 100 σε λίγους μήνες. Ακόμη και τότε δεν πρόκειται να τα παρατήσει, αρκεί να έχει δυνάμεις!
http://www.star.gr/