Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΟΙ«ΑΓΓΕΛΟΙ» ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΚΡΕΑΤΑ ΑΞΙΑΣ €50.000 ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ


Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι 10 μυστηριώδεις γυναίκες εμφανίστηκαν τη Μεγάλη Τετάρτη στη Βαρβάκειο Αγορά και επί αρκετή ώρα αγόραζαν μεγάλες ποσότητες κρέατος - αξίας 50.000 ευρώ - για λογαριασμό καταναλωτών που δεν είχαν να πληρώσουν.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Βαρβακείου Κλεάνθης Τσιρώνης, πολυτελή τζιπ έφτασαν το πρωί έξω από την αγορά και κατέβηκαν 10 γυναίκες, οι οποίες διασκορπίστηκαν στον χώρο ενημερώνοντας τους κρεοπώλες ότι θέλουν να βοηθήσουν ανθρώπους που δεν μπορούν να αγοράσουν κρέας για τις γιορτές.

Κατόπιν, έλεγαν σε όποιον καταναλωτή δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει μεγάλη ποσότητα κρέατος ότι μπορεί να αγοράσει ό,τι ήθελε με δικά τους έξοδα.

«Μπήκαν σε όλα τα μαγαζιά της αγοράς, έκατσαν δίπλα στο ταμείο και όποιον έβλεπαν να μην έχει τα απαραίτητα χρήματα, τότε πλήρωναν εκείνες το λογαριασμό», ανέφερε ο Κλεάνθης Τσιρώνης.

Σύμφωνα πάντα με τον Κλ. Τσιρώνη, οι γυναίκες επισκέφθηκαν όλα τα μαγαζιά της αγοράς και έμειναν τουλάχιστον μία ώρα σε κάθε κατάστημα, ξοδεύοντας συνολικά περισσότερα από 50.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος των κρεοπωλών  δήλωσε πως πρόκειται 

για τις ίδιες γυναίκες που είχαν εμφανιστεί στη 

Βαρβάκειο τα Χριστούγεννα. Τότε είχαν ξοδέψει 

περίπου 20.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ : tanea.gr