Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ Η ΚΥΠΡΟΣ


Για όσους αναζητούν έμπνευση για τις διακοπές και το μέρος που θα επιλέξουν να επισκεφθούν, η Mirror προτείνει 5 προορισμούς που είναι ιδανικοί για τις καλοκαιρινές αποδράσεις σας. Η λίστα περιλαμβάνει τις 5 πιο «hot» χώρες στην Ευρώπη! Φυσικά, η Ελλάδα καταλαμβάνει την πρώτη θέση.

1. Ελλάδα 
Προσελκύει περισσότερους από 13 εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο. Η Ελλάδα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για διακοπές στον κόσμο. Το μεγαλύτερο ελληνικό νησί είναι η Κρήτη, με όμορφες παραλίες και εντυπωσιακούς αρχαιολογικούς χώρους.  Η Κέρκυρα είναι γνωστή για την αριστοκρατικότητα της, η Ρόδος κατέχει το βραβείο για την καλύτερη λιακάδα, ενώ η Κως και η Ζάκυνθος έχουν επίσης φανταστικές παραλίες.  Η Σαντορίνη, η Μύκονος και η Σκιάθος προσφέρουν επίσης έναν συνδυασμό πολιτισμού, ήλιου και άμμου!


2. Ισπανία
Η Ισπανία είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των Βρετανών λόγω των όμορφων παραλιών, του καλού κλίματος και της εγγύτητας.


3. Τουρκία
Με το ένα πόδι στην Ανατολή και το άλλο στη Δύση, η Τουρκία είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός διαφορετικών πολιτισμών.

4. Πορτογαλία
Ο συνδυασμός παραλιών, όμορφων τοπίων και γηπέδων γκολφ παγκοσμίου επιπέδου, κατατάσσει την Πορτογαλία σε έναν από τους δημοφιλείς προορισμούς για δεκαετίες.

5. Κύπρος
Όμορφες παραλίες, αρχαιολογικοί χώροι και έντονη νυχτερινή ζωή είναι αυτά που προσελκύουν τους τουρίστες.
ellines.com