Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!!!!


ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ Η  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ – 1650 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ- ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ -

Με τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία που κατασκευάστηκε ποτέ στέλνει η Κύπρος στη Βραζιλία τη θετική της ενέργεια στην Εθνική ομάδα για την πρόκριση στον αποψινό αγώνα με την Κόστα Ρίκα για τους «16» του Μουντιάλ.

Η συγκεκριμένη σημαία τοποθετήθηκε σε ένα κτίριο στην καρδιά της Λευκωσίας το απόγευμα του Σαββάτου και έχει εμβαδόν 1.650 τετραγωνικά μέτρα, ενώ ζυγίζει 280 κιλά. Η επιχείρηση τοποθέτησης της γιγαντιαίας ελληνικής σημαίας άρχισε το πρωί και ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου έξι ώρες, με πρωτοβουλία του πρώην ποδοσφαιρικού παράγοντα Χριστόφορου Τορναρίτη.

Μάλιστα χρειάστηκε να εργαστούν 12 άτομα προκειμένου να τοποθετηθεί η σημαία, ενώ η κατασκευή της κόστισε περίπου 4.000 ευρώ.
Greekreporter.gr

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΥΓΚΑΛΕΤΕ.

Η Εθνική ομάδα των Ανδρών κατάκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά του Πορτουγκαλέτε με τρεις νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις, καθώς μετά τις Γαλλία και Ρωσία νίκησε σήμερα και την «οικοδέσποινα» Ισπανία, με 6-5.
Με την παρουσία του το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει των υποχρεώσεών του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα ξεκινήσει στη Βουδαπέστη σε περίπου δυο εβδομάδες.

Η «γαλανόλευκη» ομάδα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της για τελευταία φορά στο «Σαμαρτζίδης Καπ», που θα διεξαχθεί στη Νέα Μάκρη στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας. 
Τα τέρματα της Εθνικής σημείωσαν οι, Φουντούλης Ι. 2, Μυλωνάκης, Δελακάς, Μουρίκης, Καπότσης και των Ισπανών οι, Φερνάντεζ (2), Μολίνα, Σιράνου και Μουνάριχ.
Πηγή: naftemporiki.gr