Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΕ 250 ΕΥΡΩ.

Το πορτοφόλι ηλικιωμένου από την περιοχή βρήκαν και παρέδωσαν στο ΑΤ Πεταλιδίου ο Αλέξανδρος Σαραντόπουλος και ο 15χρονος γιος του Βασίλης. Πατέρας και γιος πήγαν στο τμήμα το πορτοφόλι χθες το πρωί, όπου πήγε και ο ηλικιωμένος για να δηλώσει ότι το έχασε.


Μέσα είχε 250 ευρώ και  ο ιδιοκτήτης του φάνηκε γενναιόδωρος ως προς τον Βασίλη Σαραντόπουλο ανταμοίβοντάς τον για την τιμιότητά του. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πορτοφόλι έπεσε από τον ηλικιωμένο σε αγροτικό δρόμο και θα μπορούσε να το είχε βρει ο καθένας και να το πάρει χωρίς να τον δει κανείς. Γι' αυτό έχει τη σημασία του, που τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος έσπευσαν να παραδώσουν το πορτοφόλι, το οποίο περιείχε ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Όπως τη δική του σημασία έχει και η κίνηση του ηλικιωμένου να ανταμείψει με ένα γενναίο ποσό το Βασίλη, σε εποχές που τα χρήματα δεν περισσεύουν σε κανέναν.
Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ONLINE

Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/astynomika/item/35360-vrikan-paredwsan-portofoli
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/astynomika/item/35360-vrikan-paredwsan-portofoli

ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΧΑΛΚΙΝΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Εθνική Χάντμπολ Γυναικών στο Διεθνές Τουρνουά «2014 IHF/EHF WOMEN'S CHALLENGE TROPHY» μετά από την επικράτησή της στον μικρό τελικό με 23-16 επί του Βελγίου.

Σωκράτης Βακάλης (προπονητής Ελλάδας): «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του Βελγίου, ήταν μια πολύ καλή ομάδα. Είναι χαρά μας να παίζουμε τέτοια παιχνίδια. Θέλω να αφιερώσω το χάλκινο μετάλλιο στον συνεργάτη μου Γιώργο Αντωνίου που έφυγε από την ζωή και μαζί ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια. Έπρεπε να δουλέψουμε στην ψυχολογία μας και την απογοήτευση από τον χαμένο ημιτελικό. Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι ο κύριος αντίπαλος είναι ο εαυτός μας. Το διαχειριστήκαμε πάρα πολύ καλά με αποτέλεσμα να ξεφύγουμε στο σκορ και να μην κινδυνέψουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν δίπλα μου και τα κορίτσια. Παίξαμε πολύ όμορφα, μπορεί να αξίζαμε κάτι παραπάνω, αλλά σίγουρα αντιπροσωπεύσαμε επάξια την χώρα. Παρουσιάσαμε μία Εθνική ομάδα με υψηλό φρόνιμα, μας ικανοποιεί η παρουσία μας στο τουρνουά. Αξίζει να προσεχτεί αυτή ομάδα και αυτές οι παίκτριες για το μέλλον του αθλήματος».
Μαρία Χατζηπαρασίδου (πολυτιμότερη αθλήτρια Εθνικής Γυναικών): «Είμαστε χαρούμενες για την 3η θέση. Υπάρχει απογοήτευση για τον χαμένο ημιτελικό, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Ευχαριστώ τις συμπαίκτριες μου για την ατομική διάκριση που είχα σήμερα, χωρίς αυτές δεν θα τα κατάφερνα. Δεν κάναμε κάτι το ιδιαίτερο για να παρουσιάσουμε αυτό το καλό πρόσωπο. Είμαστε πολύ δεμένες, δεν ρίξαμε καμία ευθύνη η μία στην άλλη και αυτό βγήκε στο γήπεδο σήμερα»
Λίντε Πανίς (Προπονήτρια Βελγίου): "Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα. Αξιζε να κερδίσει, αφού ήταν η καλύτερη σήμερα. Αισθανόμαστε λίγο απογοητευμένες, γιατί περιμέναμε κάτι παραπάνω. Τα κορίτσια ήταν λίγο κουρασμένα σήμερα και σίγουρα δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι. Οι παίκτριές μου κέρδισαν από τη συμμετοχή τους σε αυτό το τουρνουά, αλλά πρέπει να κρατήσουμε αυτήν την ομάδα, να δουλέψουμε και να πάρουμε μέρος και σε άλλα τουρνουά».
«Ο αρχικός μας στόχος ήταν να φτάσουμε στα ημιτελικά, αλλά από τη στιγμή που τον πετύχαμε θέλαμε και κάτι καλύτερο».
Κρίστιεν Λεονάερς (Πολυτιμότερη παίκτρια Βελγίου): «Η Ελλάδα ήταν καλύτερη σήμερα. Η άμυνά μας ήταν καλή, αλλά στην επίθεση χάσαμε μερικά εύκολα σουτ. Χαίρομαι που πήρα αυτό το βραβείο, αλλά είμαστε ομάδα και παλεύουμε όλοι μαζί. Θα μπορούσαμε να τερματίσουμε και ψηλότερα από την τέταρτη θέση».
ΕΛΛΑΔΑ- ΒΕΛΓΙΟ 23-16 (14-7).
ΕΛΛΑΔΑ (Σωκράτης Βακάλης): Χατζηπαρασίδου 9, Χρυσή 3, Κοντοστεργίου 2, Ανδρίτσου, Καρσανίδου, Παρασκευαϊδου, Μούρνου, Μανδά, Στουγιαννίδου 1, Κεπεσίδου, Ιωαννίδου, Τσακάλου 2, Μασμανίδου 4, Λάμπρου, Κωστοπούλου 2, Παπαδοπούλου.
ΒΕΛΓΙΟ (Λίντε Πανίς): Άχτεν, Κόουκε 1, Αντόνισε 1, Ρατς, Μέρτενς, Κέτελς, Φερσχιούρεν Κ., Φερσχιούρεν Μ. 4, Σμετ 3, Φαν Ντεν Αμπέιλε 2, Ντίλεμαν, Νέλισεν, Λιπς 3, Λεονάερς 2, Μένικεν, Μπόρχερς.
Πηγή: onsports.gr

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ MUAY THAI ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ



Ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης, αθλητής Muay Thai του συλλόγου Πλιάκου, επέστρεψε  με την πρώτη θέση στην κατηγορία του και τη ζώνη WMΒF Pro από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην γενέτειρα του αθλήματος Ταϊλάνδη. 


Ο Έλληνας μαχητής, που είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους αυτή την περίοδο σε παγκόσμιο επίπεδο, επικράτησε στην πρώτη φάση του αθλητή που εκπροσωπούσε τη Βραζιλία, στη δεύτερη με ΤΚΟ (σκίσιμο) του Ιταλού αθλητή και κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο για την Ελλάδα και τη ζώνη WMΒF Pro στο τελικό απέναντι σε αθλητή από τον Καναδά. Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος της Ε.Ο.Τ.Π στην Ταϊλάνδη απαρτιζόταν από 8 μέλη: τον επικεφαλής, 2 προπονητές, 3 αθλητές και 2 κριτές-διαιτητές. Μετά από ένα βαρύ πρόγραμμα αγώνων, σεμιναρίων και εξετάσεων η Εθνική έφερε στις βαλίτσες της στο σύνολο τις εξής διακρίσεις: - 1η θέση και ζώνη της WMBF Pro-am  στα 75kg για τον Βασιλειάδη Αλέξανδρο (Πλιακός Camp) - 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο WMBF muay boran στα 60kg για τον αθλητή Καραπάνο Ανδρέας (Κατής Team) Η Παγκόσμια Ομοσπονδία του αθλήματος τέλος αναβάθμισε τον Κάτη Μαρίνο και Πλιάκο Θεόδωρο σε KRU YAI (13th khan) και τον Πλιάκο Αρίστο από assistant KRU σε KRU. Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή. 

http://www.ellines.com/