Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΝΑΔΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΤΗΣ!!

Μία πολύ τρυφερή χριστουγεννιάτικη έκπληξη ετοίμασε στους επιβάτες της μία καναδική αεροπορική εταιρεία, κάνοντας μικρούς και μεγάλους να πιστέψουν ξανά... στον Άγιο Βασίλη!


Οι επιβάτες, λίγες ώρες πριν την πτήση από Τορόντο για Οντάριο, περνάγανε από μία γιγαντοοθόνη, στην οποία καθόταν ο Άγιος Βασίλης ντυμένος στα χρώματα της εταιρείας, άσπρο-μπλε, και τους ρωτούσε τι δώρο θα ήθελαν για τις γιορτές. Μικροί και μεγάλοι έκαναν τις ευχές τους στον Άγιο, και του ζητούσαν από λούτρινα κουκλάκια και πλαστικούς δεινόσαυρους, μέχρι κινητά και τηλεοράσεις. Στη συνέχεια χαρούμενοι και ανυποψίαστοι ξεκίνησαν για την πτήση...



Ωστόσο, δεν ήξεραν ότι τα «ξωτικά» του Άγιου Βασίλη κατέγραψαν όλες τους τις ευχές και έτρεξαν αμέσως στα μαγαζιά να τις κάνουν πραγματικότητα. Έτσι όταν η πτήση έφτασε στο Οντάριο, εκτός από τις βαλίτσες, η πλατφόρμα άρχισε ξαφνικά να βγάζει... και δώρα! Πολύχρωμα κουτιά με το όνομα του κάθε επιβάτη πάνω τους, έκρυβαν μέσα αυτό που ζήτησε από τον Αγιο Βασίλη πριν την πτήση, κάνοντας τα φετινά Χριστούγεννα πραγματικά αξέχαστα.
ΠΗΓΗ real.gr

ΔΙΠΛΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΦΗΒΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ.

Με διπλό πανελλήνιο ρεκόρ, σε άνδρες και εφήβους, στα 50μ. ύπτιο, ο Απόστολος Χρήστου απέδειξε ότι είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας, που διεξάγεται στο Χέρνινγκ της Δανίας.
Στα προκριματικά του αγωνίσματος ο 17χρονος πρωταθλητής κόσμου (σ.σ. εφήβους) τερμάτισε σε χρόνο 24.65, βελτιώνοντας το 24.75 που είχε πετύχει τον περασμένο μήνα στο Ζάγκρεμπ και πήρε το εισιτήριο για τον απογευματινό πρώτο ημιτελικό του αγωνίσματος (17:41 ώρα Ελλάδας).
Ο Χρήστου κατετάγη 24ος στο σύνολο και προκρίθηκε μετά την αποχώρηση του Ρώσου, Μελνίκοφ.  
Στο ίδιο αγώνισμα συμμετείχε και ο Μιχάλης Κοντιζάς, ο οποίος κατετάγη 36ος με 25.25 (ατομικό ρεκόρ) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Στα 100μ. ελεύθερο, ο Φώτης Μυλωνάς κατετάγη 57ος με 51.11, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στους αγώνες.
Πηγή: naftemporiki.gr