Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ APH.

Την Παρασκευή στις 07/02/14 η NASA παρέδωσε μια ωραία χειμωνιάτικη υπενθύμιση της 

άπειρης έκτασης του σύμπαντος και της πλήρους και απόλυτης ασημαντότητας της ανθρώπινης 

φυλής σε σχέση με την παραλυτική μεγαλειότητα του σύμπαντος.


Τραβηγμένες μόλις πριν από μια εβδομάδα, αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Γης που λαμβάνονται από την επιφάνεια του Άρη από το Curiosity Rover της NASA.
Από τη φωτογραφία, η οποία ελήφθη μόλις 80 λεπτά μετά τη δύση του ηλίου, η Γη είναι το πιο λαμπερό αστέρι στον μοναχικό νυχτερινό ουρανό του Άρη.
Σύμφωνα με τη NASA, “ένας ανθρώπινος με φυσιολογική όραση, αν στεκόταν στον Άρη, θα μπορούσε να δει εύκολα τη Γη και το φεγγάρι ως δύο ξεχωριστά, φωτεινά «βραδινά αστέρια.»” Η προβολή σε πλήρη οθόνη και υψηλή ανάλυση, είναι μια εντυπωσιακή εικόνα από έναν άλλο κόσμο και μια όμορφη υπενθύμιση του μικρού μεγέθους μας (και την ικανότητά μας να το συνειδητοποιούμε αυτό).


Πηγή: iefimerida.gr

ΣΤΟΥΣ 7 ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ BUSINESS INSIDER



«Υπάρχουν ορισμένα μέρη στον κόσμο, όπου ο ρομαντισμός υπάρχει στον αέρα. Από μια κερασιά που θα ανθίσει στους καθαρούς δρόμους του Κιότο, μέχρι ένα αισθησιακό τάνγκο στο Μπουένος Άιρες» αναφέρει στον πρόλογό του η γνωστή ιστοσελίδα, εξηγώντας ότι ρομαντισμό δεν συνιστά μόνο ένα δείπνο υπό το φως των κεριών.»



Σύμφωνα με το Business Insider το νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων βρίσκεται ανάμεσα στους επτά πιο ρομαντικούς προορισμούς του κόσμου. Τα νησιά των Κυκλάδων δεν αποτελούν πόλο έλξης μόνο για τους νεόνυμφους αλλά και για τους έμπειρους ταξιδιώτες.
ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ- ΣΥΡΟΣ

Στους επτά ρομαντικούς προορισμούς που επιλέγει συμπεριλαμβάνει και τις Κυκλάδες: «Δύσκολα θα βρείτε καλύτερα από τις Κυκλάδες ή τα Ελληνικά Νησιά. Τα γαλαζοπράσινα νερά των νησιών είναι ένα αξιοθέατο από μόνα τους και τα ρουστίκ βουνά, ο λαμπερός ήλιος και το νόστιμο φαγητό προσελκύουν πολλούς νεόνυμφους και έμπειρους ταξιδιώτες.»
Και συνεχίζει λέγοντας ότι το πιο διάσημο από τα νησιά, η Σαντορίνη, είναι γνωστή για το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της καθώς και τα πέτρινα σπίτια της. Στο άρθρο, αναφέρεται επίσης και η Νάξος, το μεγαλύτερο από τα νησιά, το οποίο φημίζεται για τις μεγάλες, αμμώδεις παραλίες και τις καταπράσινες κοιλάδες και τα φαράγγια.
Τη λίστα του Business Insider συμπληρώνουν το Μπαλί, η Μπριζ, το Μπουένος Άιρες, το Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνα, το Σίνκε Τέρε στην ιταλική ριβιέρα και το Φεζ στο Μαρόκο.
ΦΕΖ ΜΑΡΟΚΟ


ΜΠΑΛΙ
ΙΤΑΛΙΚΗ  ΡΙΒΙΕΡΑ

ΜΠΡΙΤΖ-ΒΕΛΓΙΟ
Μπουένος Άιρες



Δείτε ΟΛΟ το άρθρο:
http://www.businessinsider.com/romantic-getaways-around-the-world-2014-2

ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΚΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ SUPER MARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ!!


                        ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Δέκα φορτηγά με βοήθεια έστειλαν τα «Super Market Σκλαβενίτης», μια ελληνική εταιρία που δεν έχει κανένα συμφέρον στην Κεφαλλονιά καθώς δεν δραστηριοποιείται εκτός Αττικής.

Η βοήθεια περιλαμβάνει τρόφιμα και νερά για τους πληγέντες από το σεισμό στο Ληξούρι.

http://tanea24.gr/