Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΟΤΜΠΟΥΣ.

Στον πρώτο ελληνικό τελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο 

ενόργανης του Κότμπους ήρθε και το μετάλλιο από τον 

Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί 

του βάθρου.

 Σε μια διοργάνωση με ορισμένους από τους καλύτερους γυμναστές στον κόσμο ο αθλητής του Δημήτρη Ράφτη συγκέντρωσε 15,650 βαθμούς. Πρώτος ήταν ο Ρώσος Ντένις Αμπλιάζιν με 15,700 βαθμούς, που νωρίτερα είχε καταλάβει την πρώτη θέση και στο έδαφος.
Ο Πετρούνιας που εξασφαλίζει τα προς το ζην, δουλεύοντας ως personal trainer σε σύλλογο γυμναστικής στοχεύει φέτος στην κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού ή παγκόσμιου μεταλλίου του.
Την Κυριακή (16/3) τη σκυτάλη παίρνει ο Βασίλης Τσολακίδης στο δίζυγο. Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή της εθνικής ομάδας ενόργανης σε μεγάλη διοργάνωση. Τα έξοδα τους καλύφθηκαν από τους διοργανωτές.

Δείτε το εξαιρετικό πρόγραμμα του Πετρούνια:
Πηγή: gazzeta.gr,  sport24.gr

11 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΞΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.

Κύματα θαυμασμού και συγκίνησης προκάλεσε η πράξη αγάπης 11 γυναικών για την 35χρονη Gerdi που διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους...
Κάποιες πράξεις αποτελούν υπέρτατη απόδειξη αγάπης και φιλίας και δεν μπρούν να περιγραφούν με λόγια. Τέτοια είναι και η ακόλουθη...
11 γυναίκες στη Ν. Αφρική ξύρισαν τον Φλεβάρη τα κεφάλια τους θέλοντας έτσι να δείξουν αλληλεγγύη στη φίλη τους, την 35χρονη Gerdi McKenna η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους και θα έχανε τα μαλλιά της από τη χημειοθεραπεία. Οι έντεκα φίλες κάλεσαν έναν επαγγελματία φωτογράφο και έδωσαν ραντεβού σε κομμωτήριο για να ξυρίσουν το κεφάλι τους, προκειμένου να συμπαρασταθούν στη Gerdi.

«Έμαθα ένα πράγμα σήμερα το πρωί και αυτό είναι ότι τα μαλλιά είναι ένα μικρό κομμάτι σου και το μεγαλύτερο είναι ότι είσαι υγιής», είπε μια από τις γυναίκες που συμμετείχαν στη «συνωμοσία των φίλων» της Gerdi, η οποία εξεπλάγη από την πράξη μεγαλοσύνης τους. «Δείχνετε υπέροχες», τους είπε με δάκρυα στα μάτια. 

Πηγή: eirinika.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.

Δημοψήφισμα προκειμένου να αποτυπωθεί η βούληση των κατοίκων της Θεσσαλονίκης για την ιδιωτικοποίηση της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) θα διενεργηθεί στις 18 Μαΐου, την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, σε κάλπες που θα στηθούν έξω από τα εκλογικά κέντρα.

Όπως έγινε γνωστό το επόμενο χρονικό διάστημα σε κάθε έναν από τους 11 δήμους της Θεσσαλονίκης στους οποίους παρέχονται οι υπηρεσίες της ΕΥΑΘ θα δημιουργηθεί τριμελής επιτροπή που θα είναι υπεύθυνη για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, σε συνεργασία με το συντονιστικό όργανο «Σώστε το νερό».
Η επιτροπή θα αποτελείται από εκπροσώπους του δημάρχου κάθε περιοχής, των εργαζομένων της ΕΥΑΘ και της «κίνησης 136» η οποία εναντιώνεται στην ιδιωτικοποίηση της εταιρείας.
Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας, Σίμος Δανιηλίδης, δήλωσε ότι παρά τις όποιες διαφορές για ζητήματα διαχείρισης του νερού το κοινό αίτημα είναι να μην γίνει η ιδιωτικοποίηση.
Επίσης η ΠΕΔ θα αναλάβει την ευθύνη για τη διαδικασία ενημέρωσης του κοινού, μέσα από συνεντεύξεις, έντυπα και δημοσκοπικές έρευνες.
Επίσης όπως τονίζουν οι φορείς που διοργανώνουν το δημοψήφισμα, παρά την έλλειψη θεσμοθέτησης του εγχειρήματος με την έκδοση σχετικού Προεδρικού Διατάγματος, θα γίνει κάθε προσπάθεια για τη διασφάλιση της ακεραιότητας της διαδικασίας, την οποία θα επιτηρούν δικηγόροι του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Επιπλέον δεν θα υπάρξει οικονομική επιβάρυνση των δήμων.
Ο δήμαρχος Θέρμης χαρακτήρισε το εγχείρημα ως πολύ σημαντικό και σοβαρό, λέγοντας πως θα τύχει στενής παρακολούθησης και ενδιαφέροντος όχι μόνο από την αυτοδιοίκηση και τους πολίτες της χώρας αλλά και από διεθνή μέσα και ευρωπαϊκούς φορείς.
Πηγή: ΑΜΠΕ