Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ WORLD MUSIC AWARDS ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ, ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «Greek Legend Award»

Το απίστευτο «Greek Legend Award» κέρδισε ο Σάκης Ρουβάς για πρώτη φορά στην Ελληνική ιστορία και όχι μόνο στα «World Music Awards!».
Ο κορυφαίος Έλληνας star βραβεύτηκε με αυτό τον τιμητικό τίτλο για τη συνολική του προσφορά στη μουσική! Το " Legend Award"  το οποίο για πρώτη φορά δίνεται σε Έλληνα καλλιτέχνη έχουν παραλάβει τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως οι: Carlos Santana, Michael Jackson, Celine Dion, Cher, Diana Ross, Tina Turner, Whitney Houston, The Scorpions, Luciano Pavarotti.
Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Monte Carlo και  ο  Έλληνας star- διεθνούς φήμης πια-παρουσίασε ένα συγκλονιστικό live στο οποίο ερμήνευσε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Open Eyes» της dj και μουσικής παραγωγού Xenia Ghali και κυριολεκτικά έκλεψε τις εντυπώσεις.
Να σημειωθεί ότι είναι ο μοναδικός Έλληνας καλλιτέχνης που έχει βρεθεί στη συγκεκριμένη διοργάνωση και έχει ανέβει στην ίδια σκηνή με διάσημα ονόματα όπως ο Ricky Martin, η Miley Cyrus, η Mariah Carey και άλλοι.

Τέλος, όσον αφορά στην εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί, ο λαμπερός Σάκης Ρουβάς επέλεξε να φορέσει πέρα από το απίθανο χαμόγελό του, ένα total black κουστούμι με λευκό πουκάμισο πασίγνωστου ξένου σχεδιαστή.



Πηγή: gr.celebrity.yahoo.com