Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΤΟΥ ΣΑΜΠΑΤΕΛΙ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έδειξε πανέτοιμος εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ενόργανης στην Κίνα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, στο Γκραν Πρι του Σαμπατέλι. Ασημένιο μετάλλιο για τον Ηλιόπουλο.

Πρόβα τζενεράλε για την ελληνική ομάδα των ανδρών, λίγο πριν από το μακρινό ταξίδι στην Ασία για το μεγάλο ραντεβού του αθλήματος τον Οκτώβριο (3-12/10) που θα λάβει χώρα στην πόλη Νανίνγκ.


Κάποιοι από τους πρωταθλητές μας έδειξαν πανέτοιμοι και άλλοι είδαν τα λάθη που πρέπει να διορθωθούν ώστε να έρθει και η επιτυχία τον επόμενο μήνα. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος κρέμασε ένα ακόμη μετάλλιο στο στήθος κατακτώντας την πρωτιά στους κρίκους με 15.650 βαθμούς.
Εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Νίκου Ηλιόπουλου, ο οποίος στο ντεμπούτο του σε μια διεθνή διοργάνωση πανηγύρισε το ασημένιο μετάλλιο στο δίζυγο, συγκεντρώνοντας 14.600 βαθμούς.
Ελληνική συμμετοχή υπήρξε σε δύο ακόμη τελικούς, χωρίς παρόλα αυτά να έρθουν και οι διακρίσεις. Στο μονόζυγο, ο Βλάσης Μάρας κατέλαβε την 5η θέση με 13.900 βαθμούς, ενώ την ίδια θέση πήρε και ο Δημήτρης Μαρκούσης στο έδαφος με 12.900 βαθμούς.


Πηγή: gazzetta.gr