Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣGOOGLE!!!!

Ο δωδεκάχρονος που έχει κάνει την τεχνολογία … παιχνίδι, κατασκεύασε μια ιστοσελίδα με την ονομασία «tech is game».



Που να φανταζόταν ο 12χρονος Θεσσαλονικιός Νίκος Αδάμ πως η αγάπη του για παιχνίδια με την τεχνολογία θα κατέληγε σε συνεργασία με τον διαδικτυακό κολοσσό Google. 


Ο μαθητής γυμνασίου κέρδισε τις εντυπώσεις των στελεχών της εταιρίας στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Google στη Θεσσαλονίκη και στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. 



Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά γίνεται αυτό στη ΝΑ Ευρώπη και ξεκίνησε από την συμπρωτεύουσα.



Ο δωδεκάχρονος που έχει κάνει την τεχνολογία … παιχνίδι, κατασκεύασε μια ιστοσελίδα με την ονομασία «tech is game».



Χωρίς να έχει διδαχτεί την επιστήμη της πληροφορικής και διαβάζοντας μόνος του πολλά βιβλία, μπορεί σήμερα να κατασκευάζει δικά του τεχνικά προγράμματα, παιχνίδια και εφαρμογές, τα οποία και ανεβάζει στο site του.

Αυτή την περίοδο ο μικρός «προγραμματιστής» ετοιμάζει νέα προγράμματα προκειμένου εμπλουτίσει τη σελίδα του. Το πρώτο είναι το «Tech is Social» το οποίο είναι ένα νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης σαν το facebook, μόνο που θα έχει ως κλειδί την ασφάλεια στην επικοινωνία. Tα άλλα δύο είναι το «DTD», ένα σύστημα ασφάλειας που μας προστατεύει από την πιο συνηθισμένη επίθεση στο διαδίκτυο και το «MSP», το σύστημα που σε βοηθάει να γράψεις minecraft server για να παίζεις με τους φίλους σου μόνο με ένα κλικ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου