Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΜΑΔΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΕ ΚΟΥΙΖ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ EUROPEAN SOCIATY OF CARDIOLOGY !!!!!!!


 Η μονάδα καρδιολογίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη κέρδισε σε κουίζ καρδιολογικών γνώσεων που έγινε την περασμένη Τρίτη στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου της European Society of Cardiology στη Βαρκελώνη
Την ελληνική ομάδα εκπροσώπησαν οι Έλληνες επιστήμονες Χαράλαμπος Καρβούνης, Γεώργιος Σιάνος, Γεώργιος Γιαννακούλας, Απόστολος Τζίκας, Βασίλης Καμπερίδης και Θωμάς Γκόσιος.
Εκτός από την εξαιρετική παρουσία της Ελλάδας, σε όλο το συνέδριο και τις επιστημονικές παρουσιάσεις που έγιναν, ακόμα και στο συγκεκριμένο "διασκεδαστικό" (αλλά ανταγωνιστικό) κομμάτι του συνεδρίου, η Ελλάδα κατέκτησε την πρώτη θέση. Άλλωστε, στον τελικό διαγωνίστηκαν μόνο 3 κορυφαίες ομάδες αριστείας από όλη την Ευρώπη:
εκτός από την ελληνική, ομάδα από το Bakulev Scientific Centre στη Μόσχα και από το Royal Brompton Hospital στο Λονδίνο. Όλες επιλέχθηκαν επειδή θεωρούνται πρωτοπόρες στην έρευνα που διεξάγουν στην καρδιολογία.

news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου