Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Κατέλαβε την 123η θέση μεταξύ των 1.000 καλύτερων business schools.



Μια μεγάλη διάκριση έλαβε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών που καταλαμβάνει πλέον την 123η θέση στον κόσμο μεταξύ των 1000 καλύτερων business schools, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακή άνοδο από την περυσινή 230η θέση. Το ίδιο Ίδρυμα είναι και το πρώτο δημόσιο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα που έλαβε Αριστεία, σύμφωνα με το παγκόσμια αναγνωρισμένο μοντέλο Αριστείας EFQM το Νοέμβριο 2012.

Η νέα μεγάλη διάκριση για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του 6ου «Eduniversal World Convention on Business Education». Στα πλαίσια της διοργάνωσης αυτής, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της διεθνούς κατάταξης «Eduniversal Business Schools Ranking Results» τα οποία βαθμολογούν και κατατάσσουν τα 1000 καλύτερα business schools παγκοσμίως.

Στην κατάταξη αυτή, όπως ανακοινώθηκε, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κατέλαβε την 123η θέση στον κόσμο και αξιολογήθηκε ως Top Business School (4 αστέρια). Τα πλήρη αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.eduniversal-ranking.com.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της πρυτανείας του Ιδρύματος «η παραπάνω διάκριση καταδεικνύει και επιβραβεύει τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλει η πανεπιστημιακή κοινότητα του ΟΠΑ, συχνά σε πολύ αντίξοες συνθήκες, με στόχο την αριστεία και την υψηλής στάθμης εκπαίδευση των φοιτητών. Σε αυτή την κατεύθυνση συμβάλει και η συχνή διενέργεια αυτό-αξιολόγησης του Ιδρύματος για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του».

Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου