Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ο ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αποθεωτικός για την Εθνική Ελλάδας και τον Κώστα Μήτρογλου ήταν ο ξένος Τύπος, ο οποίος έκανε λόγο για εύκολη πρόκριση επί της Ρουμανίας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. 

Δείτε πως σχολιάζουν την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδα στο Μουντιάλ μερικά από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά δίκτυα, αλλά και στην ΒραζιλίαΟ Μήτρογλου ξέρει από... σάμπα! Στο Μουντιάλ η Εθνική Ελλάδας

AS (Ισπανία)

"Ο Μήτρογλου συνεχίζει να σκοράρει και οδηγεί την Ελλάδα στη Βραζιλία. Ο Έλληνας γκολεαδόρ καθοδηγεί την Εθνική με το 22ο τέρμα του σε 23 παιχνίδια. Ο Τοροσίδης, στην εστία του, έδωσε το γκολ της ισοφάρισης στην ομάδα της Ρουμανίας".

Equipe (Γαλλία)"Η Ελλάδα δίχως κόπο. Μετά από τη νίκη 3-1 στο πρώτο ματς, η Ελλάδα διαχειρίστηκε τέλεια τον επαναληπτικό στη Ρουμανία (1-1) για να επικυρώσει την πρόκριση στο Μουντιάλ 2014".

BBC (Αγγλία)"Η Ελλάδα "έκλεισε" τη θέση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 με την ισοπαλία 1-1 στη Ρουμανία, ολοκληρώνοντας τη νίκη με 4-2 στο σύνολο".

Kicker (Γερμανία)
"Η Ελλάδα έπρεπε να επιβιώσει από δύο κρίσιμες φάσεις για να πάει στη Βραζιλία. Η αρχική πίεση στην αρχή των Ρουμάνων αντιμετωπίστηκε σαν ρουτίνα από τους Έλληνες και το απίθανο γκολ του Τοροσίδη που για ακόμα μία φορά έβαλε στο ματς τους αντιπάλους. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος είχε το παιχνίδι υπό τον έλεγχό της και είχε τον Μήτρογλου ξανά για σκόρερ".

A Bola (Πορτογαλία)
"Ο Φερνάντο Σάντος πηγαίνει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από την ισοπαλία 1-1 στη Ρουμανία".

Lance! (Βραζιλία)
"Η Ελλάδα κράτησε την ισοπαλία με τη Ρουμανία κι εξασφάλισε θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014. Ο Μήτρογλου άνοιξε το σκορ, οι Ρουμάνοι ισοφάρισαν, αλλά οι Έλληνες κράτησαν το 1-1 που τους εγγυήθηκε την παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Πηγή: newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου