Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΖΑΡΙΑ» ΚΑΙ «ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ»

 ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ!!!


Σας παρουσιάζουμε κάποιες από αυτές τις φιλανθρωπικές προσπάθειες:


-Από τις αρχές του μήνα και έως την 20 Δεκεμβρίου οι μαθητές του Γυμνασίου της Καρδίας  Θεσσαλονίκης (3ο  Γυμνάσιο Μίκρας) διοργανώνουν «Το κυλικείο της αγάπης». Οι μαθητές λειτουργούν με εθελοντική εργασία κυλικείο στο χώρο του σχολείου τους με εδέσματα και γλυκίσματα  που προσφέρουν οι οικογένειες τους και καταναλώνουν τα ίδια τα παιδιά. Τα έσοδα αυτής της φιλανθρωπικής κίνησης θα διατεθούν στο ίδρυμα «Άγιος Δημήτριος» της Πυλαίας Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και στο συσσίτιο της εκκλησίας της Καρδίας, που τόσο φροντίζει όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

- Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 το 2ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Θεσσαλονίκης  θα συγκεντρώσουν φάρμακα και υγειονομικό  υλικό για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης, Η συγκέντρωση των φαρμάκων θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο του χώρου του σχολείου Εθνικής Αμύνης 26 και ώρες 6-8 το απόγευμα. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310 254565

-Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 οι μαθητές του Βαλταδώρειου Γυμνασίου Κοζάνης θα διοργανώσουν «Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ» στο σχολείο τους στις 6 και 30 το απόγευμα. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοζάνης.

-Το Σάββατο 14/12 και την Κυριακή 15/12 οι μαθητές και ο Σύλλογος γονέων του 2ου Δημοτικού σχολείου Λάρισας  διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα. Τα έσοδα θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

-Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Κώστα Γείτονα συγκεντρώνουν κουβέρτες, sleeping bags και fleece για τους άστεγους ανθρώπους της Αθήνας στηρίζοντας την Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ο Πλησίον».
Επίσης μαζεύουν καινούργια ή χρησιμοποιημένα (σε καλή κατάσταση) παιχνίδια για τα παιδιά του παιδικού χωριού SOS στη Βάρη, μαγειρεύονται από τις μαμάδες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και συγκεντρώνονται καινούργια ή χρησιμοποιημένα (σε καλή κατάσταση) ρούχα, βιβλία και χριστουγεννιάτικα αντικείμενα για να διατεθούν στο Bazaar. Τα έσοδα από την πώληση των ειδών του Bazaar θα διατεθούν στην Εστία, Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Παιδιών με Νοητική Υστέρηση και στο Ταμείο Αρωγής & Υποτροφιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου