Σάββατο 26 Απριλίου 2014

"ΗΠΑ: ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΩΣ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"



Η λίστα με τα 16 πιο όμορφα νησιά του κόσμου δημοσιεύθηκε από USNews. Για μια ακόμη φορά η Ελλάδα και η Σαντορίνη είναι στην κορυφή αφήνοντας πίσω εξωτικούς προορισμούς, όπως τα νησιά Bora Bora, οι Μαλδίβες, οι  Σεϊχέλες και τα νησιά Φίτζι. Στη θέση 11 φιγουράρει ακόμα ένα ελληνικό νησί, η Μύκονος,  γνωστή για τη διασκέδαση που προσφέρει! Διαβάστε παρακάτω την πλήρη λίστα για τους μικρούς παραδείσους:
Ένα νησί για να θεωρείται ένα από τα «καλύτερα», θα πρέπει να έχει αυτό το «κάτι», μια μαγική σπίθα! Τα νησιά που περιλαμβάνονται στη λίστα διαθέτουν μια μικρή σπίθα επιπλέον… Κάτι που κρατά τους ταξιδιώτες μαγεμένους!
1)Σαντορίνη: Ο ιδανικός προορισμός για το μήνα του μέλιτος,  μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα είδη των ταξιδιωτών. Ατέλειωτες παραλίες και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Τι άλλο θα μπορούσατε να ζητήσετε;
2)Μπόρα Μπόρα: Ποιος θα  προσπερνούσε την ευκαιρία να στέκεται πάνω από το τιρκουάζ Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό; Ή να ζαλαρώνει στην κατάλευκη άμμο;
3)Μαλδίβες: Αυτά τα μικροσκοπικά νησιά στον Ινδικό Ωκεανό προσφέρουν απομόνωση. Μπορείτε να περάσετε τις μέρες σας με καταδύσεις και ψαροντούφεκο σε κοραλλιογενείς υφάλους και χαλάρωση στην άμμο πούδρας.
4)Σεντ Κιτς και Νέβις: Δεν είναι περίεργο ότι τα νησιά επιλέγουν οι διάσημοι. Ποιος δεν θα ήθελε να βρεθεί σε όμορφες παραλίες ή να έχει μια αυθεντική εμπειρία της Καραϊβικής.
5)Φίτζι: ακτές με λευκή άμμο και φανταστική θέα.
6) Maui: Θα βρείτε πολυτελή θέρετρα, εντυπωσιακά τοπία και περιπετειώδεις δραστηριότητες, όλα σε ένα μέρος. Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια ημέρα στην κόκκινη παραλία Kaihalulu ή στις χρυσές ακτές Wailea.
7)Νησιά Καϊμάν: Είτε ψάχνετε για μια νέα περιπέτεια ή ι ησυχία, αυτά τα τρία νησιά βορειοδυτικά της Τζαμάικα έχουν όλα όσα χρειάζεστε για να ζήσετε κάτι νέο. Μπορείτε να κάνετε καταδύσεις σε υφάλους και πεζοπορία στο Mastic Trail. Αγίου Μαρτίνου –
8) St Maarten: Ένα πανέμορφο σκηνικό με ψηλά βουνά και όμορφες ακτές σας περιμένει.
9)Σεϊχέλες: Μπορεί να μην έχει την πολυτελή φήμη των Μαλδίβων, αλλά οι Σεϊχέλες διαθέτουν ένα εντυπωσιακό τοπίο. Αυτή η αλυσίδα των νησιών στα ανοικτά της ανατολικής ακτής της Αφρικής θα σας καταπλήξει με τις αμμουδιές, τις τεράστιες πέτρες και τα ήρεμα νερά, για να μην αναφέρουμε γιγαντιαίες χελώνες της.
10)Μπαλί: Με ορίζοντα τα πανέμορφα βουνά και τις παγόδες. Μπαλί σημαίνει «ουρανός». Σε αυτό το ινδονησιακό νησί, μπορείτε να περιηγηθείτε σε αρχαίους ναούς, να πάτε εκδρομή με ελέφαντες ή να ατενίζετε απλά τον ωκεανό.
11)Μύκονος: Είναι σαν την άγρια αδελφή της Σαντορίνης. Πάλλεται στον ρυθμό της διασκέδασης 24 ώρες την ημέρα. Αλλά υπάρχει και μια ήσυχη πλευρά σε αυτό το νησί.
12)Kauai: Είναι το παλαιότερο και το πιο κακοτράχαλο νησί στο αρχιπέλαγος της Χαβάη. Λάτρεις της περιπέτειας θα λατρέψουν το Kalalau Trail και την πεζοπορία στο Waimea Canyon.
13)Ανγκουίλα: Χάρη σε ένα εμπάργκο για τα κρουαζιερόπλοια, τα καζίνο και τα πολυώροφα ξενοδοχεία, η Ανγκουίλα είναι ένα χαμηλών τόνων νησί.
14)Νησιά Γκαλαπάγκος: Το νησί των θαυμάτων του Δαρβίνου δεν έχει χάσει τη μαγεία της και δεν θα απογοητευτείτε με ότι βρείτε: πελώριες χελώνες και τα περίεργα πουλιά αλλά και όμορφες παραλίες.
15)Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι: Από τη στιγμή που θα φτάσετε εδώ, θα ξέρετε ότι δεν είστε πια στο Κάνσας. Η ζωή κινείται με βραδύτερους ρυθμούς και τα ιγκουάνα περιδιαβαίνουν τα πεζοδρόμια.
16)Ντομίνικα: Αυτό το 290 τετραγωνικών μιλίων νησί της Καραϊβικής είναι σχεδόν γεμάτο με πράσινο. Πλούσια ζούγκλα, άφθονη άγρια φύση και απότομοι καταρράκτες είναι ιδανικά για τους περιπετειώδεις ταξιδιώτες που προσπαθούν να έρθουν πιο κοντά με τη φύση.
Πηγή: USNews
http://www.ellines.com/good-news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου