Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΗΠΑ: 13χρονος ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟ ΣΕ ΓΚΑΡΑΖ

Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ. Ένα 13χρονο αγόρι που είχε εξαφανιστεί πριν από τέσσερα χρόνια, βρέθηκε ζωντανό πίσω από ένα ψεύτικο τοίχο σε ντουλάπα, στο γκαράζ σπιτιού κοντά στην Ατλάντα της πολιτείας Τζόρτζια και είναι πλέον ξανά μαζί με τη μητέρα του.
Για την απίστευτη αυτή υπόθεση, συνελήφθησαν πέντε άνθρωποι που ζουν στο σπίτι της πόλης Γιονέσμπορο, στην κομητεία Κλέιτον, περίπου 28 χιλιόμετρα νότια της Ατλάντα. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο 37χρονος Γκρέγκορι Ζαν, πατέρας του αγοριού και η 42χρονη Σαμάνθα Τζόι Ντέιβις, μητριά του. Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη φυλάκιση και βιαιοπραγία κατά ανηλίκου, καθώς και παρεμπόδιση του έργου των αστυνομικών αρχών.

Το αγόρι είχε εξαφανιστεί το 2010 κατά την επίσκεψη του πατέρα του στη Φλόριντα- όπου το παιδί διέμενε με τη μητέρα του. Η τελευταία είχε αναφέρει την εξαφάνιση στις κοινωνικές υπηρεσίες, αλλά δεν είχε πάει στην αστυνομία με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια οι έρευνες να μην έχουν αποφέρει καρπούς.
Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι την Παρασκευή για να αναζητήσει το 13χρονο αγόρι, μετά από καταγγελία της μητέρας, με την οποία είχε βρει τρόπο να επικοινωνήσει τηλεφωνικά το παιδί. Οι γείτονες είπαν ότι δεν είχαν καμία πληροφορία. «Μετά από μια σύντομη αναζήτηση στους χώρους, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν τίποτε και έφυγαν» όπως ανέφερε ανακοίνωση της αστυνομίας.
ΗΠΑ: 13χρονος, αγνοούμενος επί 4 χρόνια, βρέθηκε ζωντανός πίσω από ψεύτικο τοίχο σε γκαράζ
Αρκετές ώρες αργότερα, οι αρχές κλήθηκαν και πάλι να μεταβούν στο σπίτι. Ενώ η αστυνομία ερευνούσε την κατοικία, το αγόρι τηλεφωνούσε στην μητέρα του, η οποία έδινε λεπτομέρειες στους αστυνομικούς για το που βρισκόταν ο γιος της. «Το εντόπισαν κρυμμένο πίσω από ένα ψεύτικο τοίχο στο εσωτερικό μέρος του σπιτιού», είπε ο αστυνομικός επικεφαλής της περιοχής .
Δεν ήταν σαφές πόσο καιρό το αγόρι βρισκόταν εκεί ή αν το έβαζαν στο σημείο εκείνο οι ένοικοι του σπιτιού μόνο όταν ερχόταν επισκέπτες. Το αγόρι- αν και τρομοκρατημένο- φαίνεται να είναι σε καλή φυσική κατάσταση και ήδη από το Σάββατο το πρωί, βρίσκεται μαζί με τη μητέρα του η οποία διαμένει εκτός πολιτείας.
Πηγή: ehtnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου