Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

250.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Το ποσό των 250.000 ευρώ που θα διατεθεί για την ανακαίνιση των Πανεπιστημιακών Παιδιατρικών Νοσοκομείων «Αγία Σοφία» & «Π. & Α. Κυριακού» συγκέντρωσε η ΟΠΑΠ ΑΕ, Μέγας Χορηγός  του 32ου Μαραθωνίου της Αθήνας.
Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε μέσω της ειδικής εφαρμογής που δημιούργησε  η ΟΠΑΠ και έδινε τη δυνατότητα στον καθένα να συμμετέχει στη «Διαδρομή Προσφοράς» μέσω του κινητού ή του υπολογιστή του και να μετατρέπει τα βήματα του σε οικονομική προσφορά για την ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Αθήνας.
Σύμφωνα με την ΟΠΑΠ η ανταπόκριση των πολιτών ήταν ιδιαίτερα μεγάλη καθώς η  συγκεκριμένη εφαρμογή ξεπέρασε τα 60.000 downloads μέσα σε δύο εβδομάδες.
Μάλιστα σε συνδυασμό και με τις επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στο link  www.diadromiprosforas.gr, έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες να μετρούν δωρεάν καθημερινά τα βήματα που πραγματοποιούσαν.
Διπλασίασε το ποσό η ΟΠΑΠ ΑΕ
Έτσι τα βήματα που συγκεντρώθηκαν ανήλθαν σε 240 εκ. ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, όπως αναφέρει η ΟΠΑΠ.
Η ΟΠΑΠ Α.Ε. μετέτρεψε αυτόματα τα βήματα προσφοράς σε οικονομική ενίσχυση προς τα δύο Παιδιατρικά Νοσοκομεία και διπλασίασε το ποσό που αναλογούσε στα βήματα αυτά ανεβάζοντας έτσι τη συνολική προσφορά στις 250.000 ευρώ.
Βραβεύσεις των νικητών του 32ου Αυθεντικού Μαραθωνίου
Στη βράβευση που ακολούθησε στο Καλλιμάρμαρο μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής των 42 χλμ., ο γενικός διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρείας Πετρ Ματεγιόφσκι (Petr Matejovsky)  απένειμε το μετάλλιο στο δεύτερο νικητή Ρεϊμοντ Μπετ.
Ο κ. Ματεγιόφσκι δήλωσε ότι για την  ΟΠΑΠ Α.Ε. ,που είναι και ο Μέγας Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας, η συγκεκριμένη ημέρα είναι ιδιαίτερη για τον λόγο ότι για πρώτη φορά συνδέθηκε η χορηγία του Μαραθωνίου με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, μέσω της εφαρμογής «Διαδρομή Προσφοράς».
Ο ίδιος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε δυναμικά στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και οι συμμετοχές ξεπέρασαν την κάθε προσδοκία.
Στη συνέχεια, ο Ρεϊμοντ Μπετ και ο τρίτος νικητής Τσομπέι Κιπτανούι επισκέφτηκαν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της ΟΠΑΠ όπου φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο, υπέγραψαν αυτόγραφα και  βραβεύτηκαν από την ΟΠΑΠ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου