Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ,ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΕ ΧΑΡΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!!!


Πριν λίγες μέρες κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στις Βρυξέλλες πυρπολήθηκε ένα πορτοκαλί  PEUGEOT 106. Λίγες ώρες μετά ο ιδιοκτήτης του πληροφορήθηκε έκπληκτος ότι θα αποζημιωθεί, χάρη στην αυθόρμητη αλληλεγγύη των χρηστών του διαδικτύου!!

Η φωτογραφία ενός πορτοκαλί Peugeot 106, το οποίο πυρπολήθηκε κατά τη μεγάλη διαδήλωση κατά της λιτότητας στις Βρυξέλλες, την Πέμπτη, έκανε το γύρο των μέσων ενημέρωσης. Μία ημέρα αργότερα, ο ιδιοκτήτης του πληροφορήθηκε έκπληκτος ότι θα αποζημιωθεί χάρη στην αυθόρμητη αλληλεγγύη των χρηστών του Διαδικτύου.
Η καταστροφή του αυτοκινήτου του Αμπντεσλάμ Γκαραφί, ηλεκτρολόγου στο επάγγελμα, κινητοποίησε ένα νεαρό από την Αμβέρσα που ειδικεύεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, τον Μπρούνο Ντιλέν.
Μέσω του δικτυακού τόπου gofundme.com ο Ντιλέν ζήτησε από τους χρήστες να κάνουν δωρεές για να συγκεντρωθεί το ποσό των 2.000 ευρώ για τον άτυχο ηλεκτρολόγο.
«Ο Γκαραφί είναι ηλεκτρολόγος και χρειάζεται το αυτοκίνητό του για να δουλέψει. Ας φροντίσουμε να συγκεντρώσουμε αρκετά χρήματα ώστε ο Αμπντεσλάμ και η οικογένειά του να συνεχίσουν να συμβάλλουν στην κοινωνία. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι μια μειονότητα θα καταστρέφει ζωές και θα ωθεί την πόλωση στα άκρα» ανέφερε ο Ντιλέν.
Μέσα σε επτά ώρες ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή του περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι και συγκέντρωσαν πάνω από 14.500 ευρώ.
Ο ίδιος ο Γκαραφί αιφνιδιάστηκε με την είδηση. «Δεν ήξερα απολύτως τίποτα. Άλλωστε, ειλικρινά, ακόμη δεν το πιστεύω», είπε στην εφημερίδα La Derniere Heure.


Πηγήin.gr
08/11/2014 - 12:24


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου