Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

Μία φωτογραφία από την Δυτική Αφρική, αποτέλεσε αφορμή για μία συγκινητική ιστορία, αφού μία λεπτομέρεια της εικόνας τράβηξε την προσοχή του ποδοσφαιριστή Ντράις Μέρτενς ο οποίος αποφάσισε να βοηθήσει τα παιδιά.
Ο φωτογράφος του National Geographic Πιτ Μιούλερ επισκέφθηκε την, χτυπημένη από Εμπολα, Γουινέα στην Αφρική φωτογραφίζοντας την καθημερινότητα των κατοίκων και της συνθήκες ζωής τους.
Ανάμεσα στις φωτογραφίες που τράβηξε ήταν και αυτή μίας τάξης παιδιών που διδάσκονταν γαλλικά. Τα παιδάκια κοιτούν με προσοχή τον πίνακα, έχοντας την πλάτη τους στραμμένη στο φακό και ένα από αυτά φοράει την μπλούζα του Μέρτενς.
Η λεπτομέρεια αυτή δεν άφησε ασυγκίνητο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος την τουίταρε στον προσωπικό του λογαριασμό δηλώνοντας ότι θα του στείλει δώρο και την καινούργια του εμφάνιση.
Επιπλέον, ο Μέρτενς, σε συνεργασία με τους σπόνσορές του, κανόνισε να στείλει στολές και μπάλες σε όλα τα παιδάκια του σχολείου της Γουινέας, ενώ όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης του Σαμ Κέρκοφ, αναζητεί τρόπους να βοηθήσει την κοινότητα στο χωριό της Γουινέας.


Πηγή: Πώς μία φωτογραφία ευαισθητοποίησε ποδοσφαιρικό αστέρα να βοηθήσει τα παιδιά της Αφρικής [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/198739/pos-mia-fotografia-eyaisthitopoiise-podosfairiko-astera-na-voithisei-ta-paidia-tis#ixzz3VmMQ036K

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου