Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΑΛΙΑΓΑΣ «ΠΟΥΛΑΕΙ» ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Ο Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής, που έχει διαγράψει μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία στον χώρο της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου στη Γαλλία και τις γαλλόφωνες χώρες, τα τελευταία χρόνια δεν αποχωρίζεται τη φωτογραφική του κάμερα με αποτέλεσμα η προσωπική συλλογή του να αριθμεί πλέον χιλιάδες φωτογραφίες. Οι διαδικτυακοί του φίλοι στα social media απολαμβάνουν καθημερινά τις εικόνες του και τον τρόπο που βλέπει το αντικείμενο του φωτογραφικού του πόθου, ενώ τα καλοκαίρια εκατομμύρια άνθρωποι ζουν λίγες στιγμές στη χώρα μας μέσα από τα μάτια και τον φακό του Νίκου Αλιάγα.

Ο δημοσιογράφος είπε το μεγάλο «ναι» και από τη Δευτέρα 5 Μαίου θα μπορούν όλοι να προμηθευτούν την ειδική συλλογή των 20 καρτών με τίτλο «Χρώματα της Ελλάδας» (τίτλος που δημιούργησε εκείνος ως hasthag στα social media και το χρησιμοποιεί όταν κάνει σχετικές με την Ελλάδα αναρτήσεις) , που δημιούργησε το International Foundation of Greece σε συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία- ΕΛΤΑ.
Αυτή η κίνηση ακολουθεί την πρώτη συνεργασία του Ιδρύματος και των ΕΛΤΑ, που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2013 με την κυκλοφορία των τιμητικών γραμματοσήμων που απεικονίζουν Έλληνες  οι οποίοι βρίσκονται εν ζωή και διαπρέπουν στο εξωτερικό.
Ο Νίκος Αλιάγας, που έχει ανακηρυχθεί Honorary Patron του Ιδρύματος, παραχώρησε εξ ολοκλήρου τα δικαιώματα των συγκεκριμένων φωτογραφιών του για τον σκοπό του Ιδρύματος και τα έσοδα από την πώληση των καρτών θα δοθούν για την αγορά ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ στην Ελλάδα. Οι κάρτες -κυκλοφορούν σε δυο εκδόσεις που η καθεμία περιλαμβάνει διαφορετικές εικόνες- θα πωλούνται στην τιμή των 10 ευρώ ανά κάθε ειδική έκδοση και περιλαμβάνουν 10 αυτοκόλλητα γραμματόσημα.
Παράλληλα με τον σημαντικό σκοπό για τον οποίον δημιουργήθηκε η ειδική έκδοση, οι εικόνες και τα χρώματα της Ελλάδας θα ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη με τον αγαπημένο και παραδοσιακό τρόπο των καρτ ποστάλ μέσω των τουριστών που επισκέπτονται και αγαπούν ιδιαίτερα αυτού του είδους τα αναμνηστικά.
Πηγή: thetoc


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου