Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η 13 ΧΡΟΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 13 ΧΡΟΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ SANDA.

Μεγάλη διάκριση για την αθλήτρια του Α.Σ Μαχητικών τεχνών Περάματος και της εθνικής ομάδας sanda Κατερίνα Αποστολίδου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στην Τουρκία, καθώς πήρε την 1η θέση στο sanda όντας η μικρότερη αθλήτρια sanda της διοργάνωσης παίζοντας στην κατηγορία 15-16 και στα 56 κιλά, ενώ είναι 13,5 και 50 κιλά. Στην Τουρκία πήγε να παίξει sanda κατ’εξαίρεση λόγω της ηλικίας της και τελικά μετά από μεγάλη προσπάθεια από τον δάσκαλο Γιάννη Λεονταρή που εκτελούσε και χρέη υπεύθυνου επικοινωνίας με τους διοργανωτές και αφού δεν υπήρχαν αθλήτριες στα 48-52 κιλά, την έβαλαν στα -56.



Εκεί, με 2 καταπληκτικούς αγώνες νίκησε και τις 2 Τουρκάλες αθλήτριες που έπαιξε και πήρε πανάξια την 1η θέση σηκώνοντας την Ελληνική σημαία, δείχνοντας ότι αν έχεις ταλέντο, ψυχή και έχεις προπονηθεί σωστά από σωστούς δασκάλους, μπορείς να κάνεις τέτοιες εκπλήξεις. Η Κατερίνα με αυτές τις εμφανίσεις της (Ο 2ος αγώνας ήταν σεμινάριο sanda για τέτοια ηλικία) άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους, προπονητές, αθλητές, πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ της ομοσπονδίας και γονείς, άνθρωποι που την ήξεραν και την πίστευαν, αλλά εκεί έδειξε πολλά παραπάνω από αυτά που ίσως περίμεναν με τέτοιας δυναμικότητας και μεγαλύτερες σε ηλικία και βάρος αθλήτριες.

www.hellas-now.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου