Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΜΙΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΤΟΥ KOΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ!!!

Η πισίνα των 198τμ καλύπτει την οροφή μιάς κατοικίας -από άκρη σε άκρη, σαν καμουφλάζ-. 

Το νερό της δημιουργεί μια μαγευτική οφθαλμαπάτη και παίζει το ρόλο ενός υπερμεγέθους καθρέφτη που  αντικατοπτρίζει τον ελληνικό ουρανό και το βραχώδες τοπίο.

 


Τα σχέδια ενός ελληνικού γραφείου που έγιναν παγκόσμιο viral, είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα!!  Εδώ και λίγες μέρες το διακεκριμένο αρχιτεκτονικό γραφείο της Αθήνας ‘φιγουράρει στα μεγαλύτερα site του πλανήτη.
Πρόκειται για ένα έργο σε εξέλιξη το οποίο αφορά μια εντυπωσιακή εξοχική κατοικία σε ένα προνομιακής θέας σημείο στην Τήνο. Το πλέον καινοτόμο σε σχεδιασμό και κατασκευή στοιχείο που προσθέτει υπεροχή στην κατοικία είναι η πισίνα της.
Καλύπτοντας την οροφή από άκρη σε άκρη, το νερό δημιουργεί μια μαγευτική οφθαλμαπάτη και παίζει το ρόλο ενός υπερμεγέθους καθρέφτη που αντικατοπτρίζει τον ελληνικό ουρανό και το βραχώδες τοπίο. 

Την νύχτα η πισίνα μοιάζει να γεμίζει με έναστρο ουρανό ενώ παράλληλα η μελέτη έχει γίνει ώστε το νερό να είναι το μόνο ορατό από αέρος στοιχείο, κρατώντας το υπόλοιπο κτίριο σχεδόν κρυμμένο από τα βλέμματα.


Πηγή: http://www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου