Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

O ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΒΑΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014


Ο κορυφαίος Έλληνας μουσικός είναι υποψήφιος ανάμεσα σε 10 ακόμη ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής για να αναδειχθεί καλύτερος καλλιτέχνης για το 2014. Η ψηφοφορία διεξάγεται ηλεκτρονικά ως τις 22 Ιουλίου από το κορυφαίο gramophone (ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ).
Ο βιολονίστας, μαέστρος, κορυφαίος δεξιοτέχνης και απαράμιλλος μουσικός, Λεωνίδας Καβάκος, είναι διεθνής από την εφηβεία του και ανήκει πλέον στους εκλεκτούς ερμηνευτές του κόσμου.
Έχει στο ενεργητικό του μεγάλη δισκογραφία διεθνούς αποδοχής και συνεργασίες με μεγάλες ορχήστρες, μαέστρους και σπουδαίους ερμηνευτές, στις σημαντικότερες αίθουσες του κόσμου. Το ρεπερτόριό του διευρύνεται διαρκώς, χωρίς περιορισμούς σε εποχές ή σε είδη μουσικής.


Μεταξύ των υποψηφίων είναι οι Iestyn Davies, Yannick Nézet-Séguin, Renaud Capuçon, Mariss Jansons, Mahan Esfahani, Alisa Weilerstein, Alina Ibragimova, Jean-Efflam Bavouzet and Vasily Petrenko και βέβαια ο Λεωνίδας Καβάκος. Στην επίσημη ιστοσελίδα της ψηφοφορίας υπάρχουν πληροφορίες για την ζωή και το έργο των καλλιτεχνών.


ΨΗΦΙΣΤΕ  ΕΔΩ  :


http://www.gramophone.co.uk/artist-of-the-year-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου