Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ

Είναι αυτές οι ειδήσεις που μας θυμίζουν με τον πιο υπέροχο τρόπο, το πόσο σημαντικοί είναι στη ζωή των παιδιών οι καλοί εκπαιδευτικοί. Όταν οι τελειόφοιτοι μαθητές του Profile Junior-Senior High School στο Νιου Χάμσαϊρ έμαθαν ότι η διευθύντριά τους, Courtney Warsaw, διαγνώσθηκε με μία ιδιαίτερα σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου, αποφάσισαν να θυσιάσουν αυτό που ονειρεύεται κάθε παιδί στην ηλικία τους: την εκδρομή τους στη Νέα Υόρκη.
Αποφάσισαν, λοιπόν, να δωρίσουν τα κόστη από το ταξίδι για την ιατρική θεραπεία της Warsaw. Πόσα ήταν αυτά; Σχεδόν 8.000 δολάρια! Πρόκειται για τα χρήματα που οι ίδιοι οι μαθητές μάζευαν τα τελευταία 4 χρόνια για να επισκεφθούν την τελευταία τους χρονιά ένα ράντσο στη Νέα Υόρκη.

«Είναι πολύ δύσκολο για μένα να δεχτώ βοήθεια και δεν έχω ιδέα τι να σας πω», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη η ίδια, σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό ABC, WMUR9. Η Warsaw επέλεξε μάλιστα να μην πει σε κανέναν για την ασθένειά της, μέχρι τη στιγμή που έμαθε ότι τελικά θα χρειαζόταν να λείψει αρκετές μέρες από το σχολείο.
Όπως λέει, δεν είχε αντιληφθεί τι επρόκειτο να γίνει. Οι μαθητές θέλησαν να της κάνουν έκπληξη και έτσι την ξεγέλασαν, λέγοντας της ότι την ήθελαν για μία συνάντηση των τελειόφοιτων. Μόλις έφτασε, όλη η τάξη της ανακοίνωσε ότι είχαν ψηφίσει ομόφωνα να δωρίσουν τα χρήματα για την ιατρική της φροντίδα. «Ο καθένας μας έχει μία σύνδεση μαζί της, έδωσε τόσα πολλά σε εμάς και εμείς θέλαμε απλώς να της δώσουμε κάτι πίσω», είπε ο πρόεδρος των τελειόφοιτων, Christopher Sirois στο WMUR9.
Η Warsaw θα φύγει σύντομα για τη Νέα Υόρκη, όπου θα υποβληθεί σε εξειδικευμένη ιατρική θεραπεία. Πρώτα όμως, όπως λέει, θα γιορτάσει την αποφοίτηση των μαθητών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου