Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: ΕΞΕΤΑΣΕ 24.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί προγράμματα Προληπτικής Ιατρικής από το 2002, όπου έως και το 2012 έχουν συνολικά εξεταστεί 23.852 παιδιά σε όλη τη χώρα. Από τις αρχές του 2013 μέχρι και σήμερα, 13.418 παιδιά εξετάστηκαν στην Κρήτη, την Εύβοια, τα Κύθηρα, το Μαρούσι, τη Δράμα, την Κέρκυρα, τον καταυλισμό ΚΙΑΦΑ, το Ίλιον, την Αμοργό, τη Φλώρινα, τα Άγραφα, την Κεφαλονιά, τη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, τη Δράμα και τα Δωδεκάνησα!
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΙΟ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΝ  «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ»

Ο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» εγκαινιάστηκε πριν λίγους μήνες και ξεκίνησε  άμεσα να εξυπηρετεί τις ανάγκες των παιδιών για τα οποία και δημιουργήθηκε, δηλαδή όλων των παιδιών που έχουν ανάγκη.  Στελεχωμένο με εθελοντές ιατρούς και κοινωνικό λειτουργό και εξοπλισμένο με ιατρικά μηχανήματα και προγράμματα τελευταίας τεχνολογίας, το Κινητό Πολυϊατρείο για τα Παιδιά θα περιλαμβάνει τα εξής αυτόνομα τμήματα: παιδιατρικό, καρδιολογικό, ακουολογικό, οφθαλμολογικό, οδοντιατρικό, ενώ μέσω τηλεϊατρικής θα παρέχεται σύνδεση με ιατρούς. Επιπροσθέτως, με το καινοτόμο σύστημα e-ppokrates, υλοποιείται ένα πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής μέσω του οποίου θα πραγματοποιείται μια σειρά εξετάσεων με ταυτόχρονη δημιουργία  ηλεκτρονικού  ιατρικού φακέλου για τα παιδιά.
Χάρη στην πολύτιμη συμμετοχή εταιρειών και φορέων το έργο γίνεται επιτέλους πραγματικότητα και τίθεται στη διάθεση παιδιών που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: www.onmed.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου